Solo tentoonstelling Het Heiveld in Aquarelle
Het is eindelijk zover… na een jaar intensieve voorbereiding van het unieke artistieke totaalproject “Het Heiveld in aquarelle” in samenwerking met het woonzorgcentrum Het heiveld, komt de kers op de taart… een tentoonstelling. Naar mijn weten nog nooit eerder in Gent verwezenlijkt.
25 bewoners werden door mij geschilderd op basis van foto’s van Nele Blancquaert, reactivator in het Heiveld. Deze foto’s zijn een weerspiegeling van het dagelijkse leven van de bewoners. De portretten zijn intensief, kleurrijk en divers want ze geven de persoonlijkheid weer van elke bewoner.
Ik heb ook alle bewoners en of hun familie ontmoet voor een gesprek over hun leven en dit verwoord in een persoonlijke tekst. Het was een intensieve mooie ervaring. En er is dan ook een feestelijke opening voor de modellen en familie op vrijdag 28.10
De tentoonstelling is open voor het publiek van zaterdag 29.10 tot zondag 6.11 elke middag van 14 tot 17u en ik zal ook elke middag aanwezig zijn. Ook op 1 & 2 november. 
En wil ik je bij deze heel graag uitnodigen om de 25 nooit eerder tentoon gestelde portretten te ontdekken in de ontmoetingsruimte van het Woonzorgcentrum Het Heiveld, Antwerpsesteenweg 776 te 9040 Sint Amandsberg. Er is ook een gezellige cafetaria in het gebouw.

In bijlage een uitnodiging.

In de hoop dat je er kan bij zijn, heet ik je alvast van harte welkom.

oktober 29 @ 14:00 — november 6 @ 17:00
14:00 — 17:00 (195h)

Did you like this? Share it!